Om Os

Elektriker København er din professionelle elektriker, som dækker især indre København, samt de nærtliggende dele af vores Hovedstad. Elektriker København foretager alle elinstallationer med professionelle og kyndige fagfolk, som er uddannet og certificeret elektriker.

Vi har flere årtiers erfaring indenfor faget, og stiller selv enorme krav til hvordan udførelsen skal se ud og foretages. Det betyder, at du kan roligt kan åbne dørene til dit hjem eller arbejdsplads, i det vi vil behandle det med den dybeste respekt og passe på det, som var det vores eget.

Der findes formentlig en billig elektriker på markedet, som kan tilbyde den samme service som os, til en billigere pris. Forskellen her er blot at disse formentlig ikke er certificeret ej heller uddannet. I yderste konsekvens kan disse installationer vise sig at være livsfarlige og dermed ulovlige. Vælg altid en autoriseret elektriker!

Hos Elektriker København er vi din autoriserede elektriker, og garanterer dig sikre og lovlige installationer uanset, hvilken service du måtte vælge hos os.

Vi glæder os til at arbejde for dig og levere et stykke håndværk, som begge parter kan være tilfredse med.


>