Elektriker Storkøbenhavn

Det kan være svært at finde en professionel elektriker i Storkøbenhavn, som både har tid og ikke mindst leverer et godt og sikkert stykke håndværk.

Hos Elektriker København får du en 100% professionel elektriker, som virkelig kan sit fag, og som dels er uddannet elektriker, men ligeledes har de seneste certifikater, så man er ajour med den seneste teknologi.

Vi er ligeledes medlem af diverse officielle organisationer, som sikrer at man overholder lovgivningen på alle niveauer, herunder ikke mindst sikkerheden i relation til installationerne vi foretager, men ligeledes i forhold til at overholde arbejdstilsynets regler og love.

Når du bestiller tid hos Elektriker København, så kan du vælge mellem mange forskellige services, som vi 100% kan stå inde for. Vi tager aldrig opgaver ind, som vi ikke mener vi kan håndtere eller udføre til vores egen tilfredsstillelse, da det således heller ikke vil være tilfredsstillende for kunden. Vi udfører især opgaver som ophæng af lamper samt et gennemgribende el-tjek, hvor du får efterset alle dine installationer i enten din lejlighed, hus eller arbejdsplads. Efter et sådan el-eftersyn vil du vide, om de er sikrer samt ikke mindst lovlige på både kort eller lang bane.

Bestil en af vores mange services ved at ringe til os, og få et billigt og uforpligtende tilbud.

Referencer

54127

Gennemførte opgaver

>