Elektriker Nørrebro

Elektriker København er din billig elektriker på Nørrebro, som leverer kvalitetshåndværk og udfører alle elinstallationer professionelt.

Vi er stolte over vores fag og vil til enhver tid levere et stykke gedigent håndværk, som både vores kunder og os selv kan være stolte og tilfredse med samtidig med at vi udfører opgaverne til billige priser.

Som din lokale elektriker på Nørrebro tilbyder el-løsninger, der gerne skulle gøre dit hjem eller arbejdsplads mere sikkert og energivenlig til den bedst mulige pris.

Vi er en autoriseret elinstallatør og løser opgaver i private hjem, på arbejdspladsen og i boligforeningen og klarer alt arbejde, der vedrører sikrede fremtidsløsninger og services indenfor hele el-området.

Som elektriker på Nørrebro udfører vi alle former for opgaver og servicerer særligt indenfor installation af alarm samt ophæng af lamper, men finder du ikke lige din ønskede opgave på hjemmesiden her, så tøv ikke med at sende en e-mail med tilhørende billeder af opgaven og vi laver en pris til dig.

Referencer

54127

Gennemførte opgaver

>