Elektriker Østerbro

Hvis du bor på Østerbro i København og søger en autoriseret elektriker er du landet på den helt rigtige side. Vi har flere årtiers erfaring indenfor elektrikerfaget og kører i hele Storkøbenhavn, herunder naturligvis også som elektriker på Østerbro.

Vi udfører næsten alle former for opgaver indenfor elektrikerbranchen, så du behøver kun at kontakte Elektriker København, når din næste elinstallation skal udføres. Vi har mange forskellige kompetencer og udfører alt fra udskiftning af HPFI relæ til opsætning af røgalamer. Fælles for alle opgaver er, at de er udført af en autoriseret elinstallatør, og at et firma som er medlem af TEKNIQ, hvilket er din garanti for lovpligtige og sikre installationer.

Elektriker København er en seriøs virksomhed, som kun anvender de dygtigste faguddannede elektrikere. Vi nyder at komme på Østerbro og har igennem tiden udført elinstallationer i et utal af private hjem og virksomheder i netop denne bydel, så kontakt os endelig, hvis du mangler en elektriker på Østerbro.

Referencer

54127

Gennemførte opgaver

>